çünkü


Sus! Konuşman yersiz bir saçmalık. Söylenecek bu kadar çok şey varken konuşmak büyük aptallık. Hem daha bitmedi ciğerlerimdeki son nefes, onu harcamak için daha çok erken. Kapat gözlerini bu film sana göre değil, onu izleyecek kadar çok yara almadı daha kalbin.Bu savaştan galip ayrılacak kadar çok yenilgi görmedin sen. Bir bebeğin doğumunu görmedin ki,görmedin ki ölebilesin.
Hem daha küçüğüz biz kavga etmek için daha kaç tane kalp tanıdık ki elimizdekileri kıralım. Daha kaç tane tabak kırılacak ki duvarlarda  öfkeyi dindirmek için. Birlikte uyuyup rüyalar görmedik ki. Hala dolu kadehlerimiz daha sarhoş olmadık ki kusalım içimizdekileri.
Daha dün birlikte ıslanmıştık yağmurda saçlarımız henüz kurumadı ki birbirimizi tanımıyormuş gibi davranalım. Sus! Bir yorum yapmak için çok erken daha kötü kalpli cadının elinden yenilmedi en kırmızı elma. Çok geç oldu gitme. Parmaklarım karıncalanmasaydı senin için zamanı geriye alırdım ama şimdi çok geç oldu gitme.
Sus! Çünkü konuşman yersiz bir saçmalık…

2 yorum:

  1. Hiç güLdük mü birLikte; neden ağLatmayı deniyoruz hemen? En azından iLk güLmekLe başLasak yaşamaya.. Sahi hiç yaşadık mı daha önce biz ..
    Hoş bir hissiyat var yazının içersinde.. ( devam eden cümLeLerimi mazur görünüz; içimden geLiverdi )

    YanıtlaSil
  2. esin kaynağı olabildiyse ne mutlu bana:)

    YanıtlaSil